Tærte med skinkestrimler. Hertil bagt blomkål og sennepsdressing.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 275 gramtærtedej
  • 4 stkæg
  • 200 gramhytteost
  • 0.5 tskrevet muskatnød
  • 200 gramskinkestrimler
  • 1 stkblomkål
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  • 1 spsksød sennep
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Tærte med skinkestrimler. Hertil bagt blomkål og sennepsdressing.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En nem og lækker tærte med skinkestrimler og muskatnød. Serveret med bagt blomkål og sennepsdressing som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 275 gramtærtedej
  • 4 stkæg
  • 200 gramhytteost
  • 0.5 tskrevet muskatnød
  • 200 gramskinkestrimler
  • 1 stkblomkål
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  • 1 spsksød sennep
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

2. Fordel dejen i en smurt tærteform og skær evt. lidt af siderne, alt efter hvor stor din tærteform er. Prik bunden med en gaffel og bag bunden i ovnen i ca. 5 min. Tag bunden ud og skru herefter ovnen op på 200 grader varmluft.

3. I mens tærtebunden bager: Rør æg, hytteost, revet muskatnød, skinkestrimler, salt og peber sammen.

4. Skyl og pluk små buketter af blomkålen og vend dem sammen med olivenolie, salt og peber. Fordel blomkålsbuketterne på en bageplade beklædt med bagepapir.

5. Hæld tærtefyldet over tærtebunden og bag tærten og blomkålsbuketterne i ca. 25 min. til tærtefyldet har sat sig og tærten og blomkålen har fået en gylden overflade.

6. Rør creme fraiche og sennep sammen i en skål og smag til med salt og peber.

7. Server tærten med bagt blomkål og sennepsdressing. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme blomkålsbuketterne på en bageplade beklædt med bagepapir.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre