Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En nem og velsmagende tærte med frisk spinat og salatost. Serveret med en lækker pastasalat med frisk spinat, avocado, soltørrede tomater og ristede pinjekerner. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 grampennepasta med fuldkorn
- 275 gramtærtedej
- 75 gramspæde spinatblade
- 4 stkæg
- 150 gramhytteost
- 100 gramsalatost i tern
- 2 stkavocado
- 90 gramsoltørrede tomater i olie
- 25 grampinjekerner
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Kog pastaen efter anvisningen på pakken og overhæld dem efterfølgende med koldt vand.2
Fordel tærtedejen i en smut tærteform og skær evt. lidt af siderne. Prik bunden med en gaffel og bag bunden i ovnen i ca. 8 min. og tag den ud. Skru herefter ovnen op på 200 grader varmluft.3
Skyl spinaten og hak halvdelen fint. Rør æg, hytteost, salatost, hakkede spinat, salt og peber sammen i en skål.4
Hæld æggemassen over tærtebunden og bag tærten i ovnen i ca. 20 min. til æggemassen har sat sig og fået en gylden overflade.5
Skær avocado og soltørrede tomater i mindre stykker og rist pinjekernerne på en tør pande.6
Vend pastaen sammen med resten af spinaten, avocado, soltørrede tomater og olivenolie og smag til med lidt salt og peber. Drys med ristede pinjekerner på toppen.7
Server den sprøde tærte med den lækre pastasalat. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle spinaten og røre tærtefyldet sammen.