Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En nem tærte med frisk spinat og cherrytomater. Serveret med en simpel broccolisalat med blåbær, ærter og olie- og eddike-dressing. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 275 gramtærtedej
- 30 gramspæde spinatblade
- 10 stkcherrytomater
- 4 stkæg
- 200 gramhytteost
- 1 stkbroccoli
- 100 gramfrosne ærter
- 125 gramblåbær
- 4 spskolivenolie
- 2 spskeddike
- 1 spskhonning
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.2
Fordel tærtedejen i en smurt tærteform og skær evt. lidt af siderne. Prik bunden med en gaffel og bag bunden i ovnen i ca. 8 min. Tag den ud. Skru herefter ovnen op på 200 grader varmluft.3
Skyl spinaten og cherrytomaterne og skær cherrytomaterne i halve. Rør æg, hytteost, spinat, salt og peber sammen i en skål.4
Hæld æggemassen over tærtebunden og fordel cherrytomaterne på toppen. Bag tærten i ovnen i ca. 20 min. til æggemassen har sat sig og fået en gylden overflade.5
Pluk små buketter af broccolien og blancher dem i ca. 5 min. Tilsæt ærterne og lad dem koge med i de sidste 30 sek. Overhæld herefter broccoli og ærter med koldt vand og skyl blåbærrene.6
Rør olivenolie, eddike, honning, salt og peber sammen i en lille skål og vend den sammen med broccoli, ærter og blåbær.7
Server den sprøde tærte sammen med broccolisalaten. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre tærtefyldet sammen.