Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Tarteletter er en klassiker! Her har vi fyldt dem med en cremet kyllingestuvning, stegte champignoner og asparges. Serveret med broccoli som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 terninghønsebouillon
- 280 gramkyllingefilet
- 200 grambrune champignon
- 3 dlkogevand
- 2 spskmajsstivelse
- 3 dlmælk
- 240 gramhvide aspargessnitter
- 1 stkbroccoli
- 10 stktarteletter
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Bring en gryde med vand og bouillon i kog. Tilsæt kyllingefileterne så vandet dækker helt og lad dem koge i ca. 15 min. Gem kogevandet til sovsen og skær kyllingefileterne i tern.2
Rens og skyl champignonerne og skær dem i kvarte. Varm en pande op med olivenolie og steg champignonerne gyldne.3
Kom kogevandet i en gryde og bring det i kog. Rør majsstivelsen sammen med mælken og rør det forsigtigt i sovsen under omrøring.4
Hæld væsken fra aspargesene og tilsæt asparges, kylling og champignoner til sovsen. Smag til med salt og peber.5
Skyl broccolien og pluk den i små buketter. Kog broccolien i ca. 5 min.6
Lun tarteletterne i ovnen og server dem med den cremede kylling, champignoner og asparges og broccoli som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme tarteletterne på en bageplade beklædt med bagepapir.