Tarteletter med kylling, champignoner og asparges. Hertil broccoli.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 terninghønsebouillon
  • 280 gramkyllingefilet
  • 200 grambrune champignon
  • 3 dlkogevand
  • 2 spskmajsstivelse
  • 3 dlmælk
  • 240 gramhvide aspargessnitter
  • 1 stkbroccoli
  • 10 stktarteletter
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Tarteletter med kylling, champignoner og asparges. Hertil broccoli.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Tarteletter er en klassiker! Her har vi fyldt dem med en cremet kyllingestuvning, stegte champignoner og asparges. Serveret med broccoli som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 terninghønsebouillon
  • 280 gramkyllingefilet
  • 200 grambrune champignon
  • 3 dlkogevand
  • 2 spskmajsstivelse
  • 3 dlmælk
  • 240 gramhvide aspargessnitter
  • 1 stkbroccoli
  • 10 stktarteletter
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Bring en gryde med vand og bouillon i kog. Tilsæt kyllingefileterne så vandet dækker helt og lad dem koge i ca. 15 min. Gem kogevandet til sovsen og skær kyllingefileterne i tern.

2. Rens og skyl champignonerne og skær dem i kvarte. Varm en pande op med olivenolie og steg champignonerne gyldne.

3. Kom kogevandet i en gryde og bring det i kog. Rør majsstivelsen sammen med mælken og rør det forsigtigt i sovsen under omrøring.

4. Hæld væsken fra aspargesene og tilsæt asparges, kylling og champignoner til sovsen. Smag til med salt og peber.

5. Skyl broccolien og pluk den i små buketter. Kog broccolien i ca. 5 min.

6. Lun tarteletterne i ovnen og server dem med den cremede kylling, champignoner og asparges og broccoli som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme tarteletterne på en bageplade beklædt med bagepapir.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre