Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Vi har lavet en smagfuld thai-suppe, som vi har fyldt med kartofler, bønner, tomater og basilikum. Der er masser af cremet kokosmælk i suppen, som serveres med nudler. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 1 spskrød karrypasta
- 0.5 spskkarry
- 4 dlkokosmælk
- 8 dlvand
- 2 terninggrøntsagsbouillon
- 300 gramkartofler
- 1 pottefrisk basilikum
- 1 stkøkologisk lime
- 250 gramfuldkornsnudler
- 300 gramgrønne bønner
- 3 stktomater
- olivenolie
- salt
- sukker
Fremgangsmåde
1
Skræl løg og hvidløg og skær det i tern. Steg det i olivenolie og tilsæt karrypasta og karry og steg det i et par minutter. Tilsæt kokosmælk, vand og smulret grøntsagsbouillon og lad det koge op.2
Skræl kartoflerne, skær dem i små tern og tilsæt dem i suppen. Hak basilikum groft og tilsæt i suppen. Gem lidt til pynt. Skyl limen og riv skallen på den fine side af et rivejern og tilsæt i suppen.3
Kog nudlerne som anvist på pakken.4
Skyl bønner og tomater. Skær bønner i mindre stykker, skær tomater i både og tilsæt begge dele i suppen. Lad det hele simre i 5 minutter.5
Smag suppen til med salt, limesaft, sukker og evt. lidt mere karrypasta.6
Server suppen med nudler og basilikum på toppen. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære tomater og bønner i skiver. De kan også smage suppen til.