Thai-suppe med kokosmælk, grønne bønner, kartofler, nudler og basilikum

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 spskrød karrypasta
  • 0.5 spskkarry
  • 4 dlkokosmælk
  • 8 dlvand
  • 2 terninggrøntsagsbouillon
  • 300 gramkartofler
  • 1 pottefrisk basilikum
  • 1 stkøkologisk lime
  • 250 gramfuldkornsnudler
  • 300 gramgrønne bønner
  • 3 stktomater
  •  olivenolie
  •  salt
  •  sukker
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vi har lavet en smagfuld thai-suppe, som vi har fyldt med kartofler, bønner, tomater og basilikum. Der er masser af cremet kokosmælk i suppen, som serveres med nudler. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skræl løg og hvidløg og skær det i tern. Steg det i olivenolie og tilsæt karrypasta og karry og steg det i et par minutter. Tilsæt kokosmælk, vand og smulret grøntsagsbouillon og lad det koge op.

2. Skræl kartoflerne, skær dem i små tern og tilsæt dem i suppen. Hak basilikum groft og tilsæt i suppen. Gem lidt til pynt. Skyl limen og riv skallen på den fine side af et rivejern og tilsæt i suppen.

3. Kog nudlerne som anvist på pakken.

4. Skyl bønner og tomater. Skær bønner i mindre stykker, skær tomater i både og tilsæt begge dele i suppen. Lad det hele simre i 5 minutter.

5. Smag suppen til med salt, limesaft, sukker og evt. lidt mere karrypasta.

6. Server suppen med nudler og basilikum på toppen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære tomater og bønner i skiver. De kan også smage suppen til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre