Tikka masala med blomkål og kartofler. Hertil agurkedressing.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 dåsehakkede tomater
  • 350 gramtikka masala sauce
  • 0.5 stkblomkål
  • 650 gramkartofler
  • 0.5 stkagurk
  • 200 gramhytteost
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En supernem vegetarisk tikka masala. Vi har brugt en færdig tikka masala sauce og tilføjet blomkål og kartofler. Agurkedressingen er lavet på hytteost, men er du og familien ikke til det, kan den sagtens skiftes ud med creme fraiche. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Bring en gryde med vand i kog til kartoflerne.

2. Kom hakkede tomater og tikka masala saucen i en gryde og varm op. Rør lidt i gryden undervejs.

3. Imens saucen opvarmes: Pluk små buketter af blomkålet og skyl dem. Tilsæt buketterne til saucen og lad det simre i ca. 20 min.

4. Skræl kartoflerne, skær dem i mundrette størrelser og kog dem møre i letsaltet vand. Vend dem herefter op i saucen.

5. Skyl agurken og skær den i små tern. Vend agurketernene sammen med hytteost, salt og peber.

6. Server tikka masala med blomkål, kartofler og agurkedressing på toppen. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle agurken og røre dressingen sammen. Ekstra smag: Top med friske koriander.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre