Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Tikka masala er en skøn indisk ret. Her har vi brugt en færdig tikka masala sauce og tilsat peberfrugt, tomater og kikærter. Vælg gerne fuldkornsris men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 3 stkblandede peberfrugter
- 1 dåsekikærter
- 350 gramtikka masala sauce
- 1 dåsehakkede tomater
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på posen.2
Skyl peberfrugterne, skær dem i strimler og skyl kikærterne.3
Varme en gryde op med olivenolie og svits peberfrugterne i ca. 5 min. Tilsæt kikærter, tikka masala og hakkede tomater og lad det hele simre ved svag varme til risene er færdigkogte.4
Server den vegetariske tikka masala med dampende varme ris i skåle. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle peberfrugter og kikærter.
Ekstra smag: Top med creme fraiche og grofthakkede mandler.