Tikka masala med peberfrugt og kikærter. Hertil fuldkornsris.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  ris
  • 3 stkblandede peberfrugter
  • 1 dåsekikærter
  • 350 gramtikka masala sauce
  • 1 dåsehakkede tomater
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Tikka masala er en skøn indisk ret. Her har vi brugt en færdig tikka masala sauce og tilsat peberfrugt, tomater og kikærter. Vælg gerne fuldkornsris men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på posen.

2. Skyl peberfrugterne, skær dem i strimler og skyl kikærterne.

3. Varme en gryde op med olivenolie og svits peberfrugterne i ca. 5 min. Tilsæt kikærter, tikka masala og hakkede tomater og lad det hele simre ved svag varme til risene er færdigkogte.

4. Server den vegetariske tikka masala med dampende varme ris i skåle. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle peberfrugter og kikærter. Ekstra smag: Top med creme fraiche og grofthakkede mandler.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre