Toast - parisertoast med skinke og ost

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 8 stkost i skiver
  • 140 gramkogt skinke
  • 16 skivegroft sandwichbrød
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Der er intet som en sprød parisertoast med smeltet ost og skinke. Her har vi lavet dem med fuldkornstoast, så de er knap så syndige. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Sæt fut i toastjernet - eller opvarm ovnen til 225 grader varmluft.

2. Læg ost og skinke på halvdelen af toastskiverne og læg resten af skiverne ovenpå.

3. Smør toastjernet med lidt olivenolie på begge sider og steg toastene, til de er gyldne og sprøde på toppen og osten er smeltet i midten.

4. Hvis ikke du har et toastjern, trykker du blot toastene lidt sammen, inden du lægger dem i ovnen på en bageplade beklædt med bagepapir. Varm dem i ca. 10 min., til de er blevet sprøde på toppen, og osten er smeltet. Husk at vende dem halvvejs.

5. Du kan serverer toastene med ketchup eller bare spise dem lækre, som de er. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at lægge ost og skinke på toastskiverne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre