Tomat- og peberfrugtsuppe med sprøde kikærter. Hertil hvidløgsflutes.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 dåsekikærter
  • 1 spskpaprika
  • 2 stksnackpeber
  • 2 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 5 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Tomat- og peberfrugtsuppe med sprøde kikærter. Hertil hvidløgsflutes.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En nem tomatsuppe der får ekstra pift og sødme fra røde snackpebere. Suppen topper vi med sprøde kikærter og serverer med hvidløgsflutes. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 dåsekikærter
  • 1 spskpaprika
  • 2 stksnackpeber
  • 2 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 5 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.

2. Skyl kikærterne og tør dem i et rent klæde. Vend kikærterne i paprika, olivenolie, salt og peber. Fordel kikærterne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 20 min.

3. Skyl snackpeberne og skær snackpeber, løg og hvidløg i grove tern. Varm en gryde op med olivenolie og svits grøntsagerne heri i ca. 5 min. Tilsæt hakkede tomater, vand og bouillon og bring det i kog. Lad det koge i ca. 10 min. og blend herefter suppen med en stavblender. Smag til med salt og peber.

4. Lun flutesne i ovnen efter anvisning på pakken.

5. Server suppen med hvidløgsflutes og top med sprøde kikærter. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vende kikærterne i paprika, olivenolie, salt og peber. 

Ekstra smag: Top med creme fraiche.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre