Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En nem tomatsuppe der får ekstra pift og sødme fra røde snackpebere. Suppen topper vi med sprøde kikærter og serverer med hvidløgsflutes. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 dåsekikærter
- 1 spskpaprika
- 2 stksnackpeber
- 2 stkløg
- 2 fedhvidløg
- 2 dåsehakkede tomater
- 5 dlvand
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.2
Skyl kikærterne og tør dem i et rent klæde. Vend kikærterne i paprika, olivenolie, salt og peber. Fordel kikærterne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 20 min.3
Skyl snackpeberne og skær snackpeber, løg og hvidløg i grove tern. Varm en gryde op med olivenolie og svits grøntsagerne heri i ca. 5 min. Tilsæt hakkede tomater, vand og bouillon og bring det i kog. Lad det koge i ca. 10 min. og blend herefter suppen med en stavblender. Smag til med salt og peber.4
Lun flutesne i ovnen efter anvisning på pakken.5
Server suppen med hvidløgsflutes og top med sprøde kikærter. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vende kikærterne i paprika, olivenolie, salt og peber.
Ekstra smag: Top med creme fraiche.