Tomat- og peberfrugtsuppe med sprøde kikærter. Hertil hvidløgsflutes.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 dåsekikærter
  • 1 spskpaprika
  • 2 stksnackpeber
  • 2 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 5 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En nem tomatsuppe der får ekstra pift og sødme fra røde snackpebere. Suppen topper vi med sprøde kikærter og serverer med hvidløgsflutes. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.

2. Skyl kikærterne og tør dem i et rent klæde. Vend kikærterne i paprika, olivenolie, salt og peber. Fordel kikærterne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 20 min.

3. Skyl snackpeberne og skær snackpeber, løg og hvidløg i grove tern. Varm en gryde op med olivenolie og svits grøntsagerne heri i ca. 5 min. Tilsæt hakkede tomater, vand og bouillon og bring det i kog. Lad det koge i ca. 10 min. og blend herefter suppen med en stavblender. Smag til med salt og peber.

4. Lun flutesne i ovnen efter anvisning på pakken.

5. Server suppen med hvidløgsflutes og top med sprøde kikærter. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vende kikærterne i paprika, olivenolie, salt og peber.  Ekstra smag: Top med creme fraiche.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre