Tomatsauce til pizza

Ingredienser

(4 pizzaer )

  • 1 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 70 gramtomatpuré
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 spsktørret oregano
  • 2 dlvand
  • 1 spskolivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Glem den færdigkøbte tomatsauce et øjeblik! Mambenos tomatsauce er både super hurtig og fantastisk på hvilken som helst pizza. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Svits løg og hvidløg i en gryde med olie, uden det tager farve.

2. Tilsæt de øvrige ingredienser og lad det simre i 10-15 minutter.

3. Blend det hele med en stavblender og smag til med salt og peber.

4. Lad tomatsaucen køle af, inden du smører den på dine pizzabunde.

5. Velbekomme :o)

Tip

Gå ikke i panik, hvis du ikke har en stavblender i køkkenet. Mos de største tomatstykker med et piskeris, og du har en dejlig rustik pizzasauce - smagen er stadig fantastisk!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre