Torsk i kokosfad med vilde ris

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramvilde ris
  • 1 stkporre
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 fedhvidløg
  • 250 gramfrosne bønner
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 spskkarry
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 225 gramtorskefilet
  • 0.5 pottepersille
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Torsk i kokosfad med vilde ris

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

En lækker fiskeret med mild torsk, der bliver bagt i ovnen i et fad med den lækreste kokossauce med masser af grøntsager. Hertil vilde ris. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramvilde ris
  • 1 stkporre
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 fedhvidløg
  • 250 gramfrosne bønner
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 spskkarry
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 225 gramtorskefilet
  • 0.5 pottepersille
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft og kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Skær top og bund af porren, rens den grundigt og skær den i tynde skiver. Skyl peberfrugten, fjern kernehuset og skær den i tern. Pil skrællen af hvidløget og hak det fint. Vend porre, peberfrugt og hvidløg sammen med bønner, kokosmælk, hakkede tomater, karry og bouillon i en skål.

3. Skær torskefileterne i mindre stykker. Kom grøntsagssovsen i et ildfastfad og fordel torskefileterne ovenpå og krydr med salt og peber. Bag fadet i ovnen i ca. 20 min.

4. Drys fadet med friskhakket persille og server sammen med dampende varme ris. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle porren og peberfrugten og som altid smage til.

 Ekstra smag: Tilsæt lidt citronsaft og evt. friskrevet citronskal. Husk dog i så fald at bruge økologisk citron.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre