Torsk i kokosfad med vilde ris

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  vilde ris
  • 1 stkporre
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 fedhvidløg
  • 250 gramfrosne bønner
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 spskkarry
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 225 gramtorskefilet
  • 0.5 pottepersille
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En lækker fiskeret med mild torsk, der bliver bagt i ovnen i et fad med den lækreste kokossauce med masser af grøntsager. Hertil vilde ris. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft og kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Skær top og bund af porren, rens den grundigt og skær den i tynde skiver. Skyl peberfrugten, fjern kernehuset og skær den i tern. Pil skrællen af hvidløget og hak det fint. Vend porre, peberfrugt og hvidløg sammen med bønner, kokosmælk, hakkede tomater, karry og bouillon i en skål.

3. Skær torskefileterne i mindre stykker. Kom grøntsagssovsen i et ildfastfad og fordel torskefileterne ovenpå og krydr med salt og peber. Bag fadet i ovnen i ca. 20 min.

4. Drys fadet med friskhakket persille og server sammen med dampende varme ris. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle porren og peberfrugten og som altid smage til.  Ekstra smag: Tilsæt lidt citronsaft og evt. friskrevet citronskal. Husk dog i så fald at bruge økologisk citron.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre