Torskefilet vendt i all-bran med rodfrugtfritter, salat og dilddressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramfrosne rodfrugtfritter
  • 100 gramall-bran flakes
  • 1 stkæg
  • 225 gramtorskefilet
  • 75 gramsalatmix
  • 3 stktomater
  • 2 stkavocado
  • 1 stkrødløg
  • 1 pottedild
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  •  olivenolie
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Torskefilet paneret i all-bran smager virkelig godt og giver nogle lækre sprøde fiskestykker. Her serverer vi dem med rodfrugtfritter, en nem grøn salat og dilddressing på siden. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Læg rodfrugtfritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem i lidt olivenolie.

2. Kom all-bran i en pose og knus dem i mindre stykker. Bland all-bran sammen med salt og peber og hæld blandingen ud i en dyb tallerken. Pisk ægget sammen i en anden dyb tallerken.

3. Skær torskefileterne i mindre stykker og vend dem først i æg og herefter i knust all-bran, så det er godt fordelt på alle sider.

4. Varm en pande op med en blanding af raps- og olivenolie og steg fiskestykkerne til de har en gylden farve på begge sider.

5. Skyl salaten og tomaterne. Skær tomaterne og avocadoerne i mundrette stykker og hak løget fint. Vend det hele sammen med olivenolie, salt og peber.

6. Skyl og hak dilden fint og bland med creme fraiche, salt og peber.

7. Server sprøde torskestykker med rodfrugtfritter, grøn salat og dilddressing. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme rodfrugtfritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og skylle salaten. Ekstra smag: Top med friskpresset citronsaft.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre