Tortilla med kebab, urtedressing og syltede rødløg. Hertil majskolber.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2 stkmajskolber
  • 2 stktomater
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkhjertesalat
  • 0.5 pottedild
  • 0.5 pottepurløg
  • 2 dlgræsk yoghurt
  • 300 gramfærdig kyllingekebab
  • 6 stkfuldkornstortillas
  •  syltede rødløg
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Tortilla med kebab, urtedressing og syltede rødløg. Hertil majskolber.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Tortillas er super lækre - og nem aftensmad. Her har vi fyldt dem med færdigstegt kyllingekebab, hjertesalat, tomat, agurk, syltede rødløg og en hjemmelavet urtedressing. Serveret med sprøde majskolber som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 2 stkmajskolber
  • 2 stktomater
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkhjertesalat
  • 0.5 pottedild
  • 0.5 pottepurløg
  • 2 dlgræsk yoghurt
  • 300 gramfærdig kyllingekebab
  • 6 stkfuldkornstortillas
  •  syltede rødløg
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Fjern blade og hår fra majskoblerne og del dem efter eget ønske. Kog majskolberne i 5-10 min.

2. Skyl tomat, agurk, hjertesalat, dild og purløg. Skær tomat, agurk og hjertesalat ud efter eget ønske. Hak dild og purløg fint.

3. Rør græsk yoghurt sammen med dild og purløg og smag til med salt og peber.

4. Varm en pande op med olivenolie og steg kebabkødet.

5. Lun tortillapandekagerne på en brødrister eller i ovnen.

6. Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen tortilla med majskolber som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle grøntsagerne.

Ekstra smag: Tilsæt presset hvidløg til dressingen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre