Tortilla med vegetarfyld, creme fraiche og avocadocreme

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2 stksnackpeber
  • 1 stkrødløg
  • 0.5 spskspidskommen
  • 0.5 stkspidskål
  • 1 dåsekidneybønner
  • 285 gramløse majs
  • 2 stkavocado
  • 1 fedhvidløg
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  • 6 stkfuldkornstortillas
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Tortilla med vegetarfyld, creme fraiche og avocadocreme

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

3.6, Meget populær

En lækker vegetarret med stegte grøntsager og kidneybønner serveret i fuldkornstortillas med creme fraiche og en hjemmerørt avocadocreme. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 2 stksnackpeber
  • 1 stkrødløg
  • 0.5 spskspidskommen
  • 0.5 stkspidskål
  • 1 dåsekidneybønner
  • 285 gramløse majs
  • 2 stkavocado
  • 1 fedhvidløg
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  • 6 stkfuldkornstortillas
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skyl snackpeber, pil skrællen af rødløg og skær begge dele ud efter eget ønske.

2. Varm en pande op med en god sjat olivenolie og svits spidskommen. Tilsæt peberfrugt og rødløg og steg det i et par minutter.

3. Snit spidskålen fint. Kom kidneybønnerne i en si og overhæld dem med vand. Tilsæt spidskål, kidneybønner og drænede majs til panden og lad retten simre i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.

4. Fjern stenene fra avocadoerne og mos avocadokødet med en gaffel i en skål. Pil skrællen af hvidløget. Tilsæt presset hvidløg og en spsk. creme fraiche eller to samt salt og peber. Brug resten af creme fraichen som dressing i pandekagerne.

5. Lun tortillapandekagerne i ovnen eller på en brødrister.

6. Server lune tortillapandekager med vegetarfyld, creme fraiche og avocadocreme. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre avocadocremen sammen.

Ekstra smag: Top med friske krydderurter og limesaft.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.