Tortillapandekager med falafler, grov salat og pestodressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramfalafler
  • 35 gramsalatmix
  • 1 stkagurk
  • 10 stkcherrytomater
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stkrødløg
  • 1 stkspidskål
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 2 spskrød pesto
  • 6 stkfuldkornstortillas
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Tortillas er nem og lækker aftensmad, der kan varieres i det uendelige. Har har vi fyldt dem med sprøde falafler, grov spidskålssalat, rød peberfrugt, tomat og agurk og toppet med en hjemmerørt pestodressing. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen og opvarm falaflerne efter anvisningen på pakken.

2. Skyl salaten, agurken, tomaterne og peberfrugten og pil skrællen af rødløget. Snit spidskålet fint - brug evt. et mandolinjern.

3. Hvis du har fået fingrene i et stort spidskål (og forhåbentlig ikke i mandolinjernet!) kan du gemme resterne til en grov salat i løbet af ugen.

4. Vend salaten og spidskålen sammen med olivenolie, salt og peber og skær de øvrige grøntsager ud efter eget ønske.

5. Rør creme fraiche og rød pesto sammen i en skål.

6. Lun tortillapandekagerne i ovnen eller på en brødrister.

7. Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen yndlingstortilla. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle grøntsagerne og røre dressingen sammen. Ekstra smag: Top med friske krydderurter.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre