Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
Lækre tortillapandekager fyldt med kylling, kidneybønner og majs i en simpel taco-sauce. Serveret med blandet salat med majs, agurk og creme fraiche. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 300 gramkyllingeinderfilet
- 1 terninghønsebouillon
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 1 dåsehakkede tomater
- 70 gramtomatpuré
- 1 dåsekidneybønner
- 25 grammajs
- 1 dlvand
- 28 gramtaco krydderimix
- 0.5 stkagurk
- 6 stkfuldkornstortillas
- 200 gramfærdigblandet salat
- 2.5 dlcreme fraiche 18%
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog kyllingen sammen med bouillon i en gryde i ca. 10 min. Lad kyllingestykkerne køle af inden du "trevler" dem med en gaffel.2
Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint.3
Varm en gryde op med olivenolie og svits løg og hvidløg. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, drænede kidneybønner, kylling, halvdelen af majsene og vand. Bring det i kog og smag til med taco-mix, salt og peber.4
Skyl agurken og skær den ud efter eget ønske.5
Lun tortillapandekagerne i ovnen eller på en brødrister.6
Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen yndlingstortilla. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle agurken og komme majs, agurk og creme fraiche i små skåle.
Ekstra smag: Top med friske koriander og limesaft.