Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Lækker tun-bowl med sushiris, lynstegt tunsteak, mango, avocado, agurk og peanuts. Hele herligheden toppes med chilimayo, soya og lime. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramsushiris
- 250 gramtunsteak
- 125 gramedamamebønner
- 1 stkmango
- 1 stkavocado
- 0.5 stkagurk
- 1 stklime
- 100 grampeanuts
- chilimayonnaise
- soya
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Hvis din tunsteak er frossen, så begynd med at stege den på en pande i olivenolie. Så tør den op samtidig med, at den steger. Den er færdig, når den er gennemvarm og lamellerne kan skilles ad. Hvis din tunsteak er tøet op, så tilbered den som anvist på pakken. Krydr med salt og peber og skær tunen i mindre stykker.3
Tilbered edamamebønnerne som anvist på pakken. Skræl mangoen, fjern stenen og skær mangoen i skiver. Flæk avocadoen, fjern stenen og skær den i skiver. Skyl agurken og skær den i skiver. Skær lime i både og anret det hele i små skåle eller på et fad.4
Lad alle rundt om bordet sammensætte deres egen yndlings-bowl. Husk peanuts, chilimayo og soya på toppen. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skære mango og avocado i skiver og anrette alt tilbehøret i skåle.
Mere smag: Top med friske koriander.