Tunsalat med æg og oliven. Hertil lune miniflutes med fuldkorn.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 4 stkæg
  •  miniflutes med fuldkorn
  • 1 bundtradiser
  • 0.5 stkagurk
  • 2 stktomater
  • 0.5 stkspidskål
  • 2 dåsetun i olie
  • 285 gramløse majs
  • 150 gramgrønne oliven med paprika
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En dejlig smagfuld tunsalat med æg, spidskål, radiser, tomater, majs, agurk og oliven. Serveret med lune fuldkornsflutes. God fornøjelse.

Fremgangsmåde

1. Bring en kasserolle med vand i kog og kog æggene i 7-8 min. Overhæld dem herefter med koldt vand. Lun flutene efter anvisningen på posen.

2. Skyl radiserne, agurken og tomaterne og skær dem ud efter eget ønske. Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern.

3. Hæld olien fra tunen op i en lille skål. Dræn majs og oliven for væde.

4. Vend alle ingredienserne sammen med lidt olie fra tunen og evt. ekstra olivenolie og smag til med salt og peber.

5. Server tunsalaten med æg på toppen og lune flutes som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle radiserne og agurken.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre