Vegetarisk gryderet med kartofler, aubergine, peberfrugt og bulgur

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 350 gramkartofler
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stkaubergine
  • 1 spskkarry
  • 1 spskpaprika
  • 0.5 spskspidskommen
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 70 gramtomatpuré
  • 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 200 grambulgur
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Vegetarisk gryderet med kartofler, aubergine, peberfrugt og bulgur

I samarbejde med

En smagfuld gryderet med kartofler, aubergine og rød peberfrugt i en sovs af karry, paprika, spidskommen, hakkede tomater og madlavningsfløde. Serveret med bulgur. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 350 gramkartofler
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stkaubergine
  • 1 spskkarry
  • 1 spskpaprika
  • 0.5 spskspidskommen
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 70 gramtomatpuré
  • 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 200 grambulgur
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint.

2. Skræl kartoflerne og skyl peberfrugten og auberginen. Skær det hele i små tern.

3. Varm en gryde op med lidt olivenolie og svits karry, paprika og spidskommen sammen med løg og hvidløg. Tilsæt kartofler, peberfrugt og aubergine og lad det stege med i et par minutter.

4. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, madlavningsfløde og bouillon og lad retten simre i ca. 25 minutter. Smag til med salt og peber.

5. Kog bulguren efter anvisningen på pakken.

6. Server den vegetariske gryderet med bulgur i skåle. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle aubergine og rød peberfrugt.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre