Vegetarisk gryderet med peberfrugt, kartofler og kikærter. Hertil ris.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  ris
  • 400 gramkartofler
  • 2 stkblandede peberfrugter
  • 1 stkløg
  • 1 spskkarry
  • 1 spskpaprika
  • 1 spskspidskommen
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 dåsekikærter
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Vegetarisk gryderet med peberfrugt, kartofler og kikærter. Hertil ris.

I samarbejde med

3.5, Meget populær

En smagfuld gryderet med peberfrugter, kartofler og kikærter i en lækker sauce af kokosmælk, hakkede tomater, paprika, karry og spidskommen. Serveret med ris. Vælg gerne fuldkornsris, men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  •  ris
  • 400 gramkartofler
  • 2 stkblandede peberfrugter
  • 1 stkløg
  • 1 spskkarry
  • 1 spskpaprika
  • 1 spskspidskommen
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 dåsekikærter
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på posen.

2. Skræl kartoflerne og skær dem i små tern. Skyl peberfrugterne, fjerne kernehuset og skær dem i små tern. Pil skrællen af løget og hak det fint.

3. Varm en gryde op med olivenolie og svits karry, paprika, spidskommen, løg og peberfrugter. Tilsæt hakkede tomater, kokosmælk, bouillon og kartofler og lad retten simre i ca. 15 min.

4. Dræn og skyl kikærterne, tilsæt dem retten og lad det hele simre i yderligere 5 min.

5. Server gryderetten med dampende varme ris. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, salt og ris i en gryde og pille skrællen af løget.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre