Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
En smagfuld gryderet med peberfrugter, kartofler og kikærter i en lækker sauce af kokosmælk, hakkede tomater, paprika, karry og spidskommen. Serveret med ris. Vælg gerne fuldkornsris, men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- ris
- 400 gramkartofler
- 2 stkblandede peberfrugter
- 1 stkløg
- 1 spskkarry
- 1 spskpaprika
- 1 spskspidskommen
- 1 dåsehakkede tomater
- 4 dlkokosmælk
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 1 dåsekikærter
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på posen.2
Skræl kartoflerne og skær dem i små tern. Skyl peberfrugterne, fjerne kernehuset og skær dem i små tern. Pil skrællen af løget og hak det fint.3
Varm en gryde op med olivenolie og svits karry, paprika, spidskommen, løg og peberfrugter. Tilsæt hakkede tomater, kokosmælk, bouillon og kartofler og lad retten simre i ca. 15 min.4
Dræn og skyl kikærterne, tilsæt dem retten og lad det hele simre i yderligere 5 min.5
Server gryderetten med dampende varme ris. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, salt og ris i en gryde og pille skrællen af løget.