Vegetarisk gryderet med ris og spidskål

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 300 gramkartofler
  • 1 stksquash
  • 0.5 spskkarry
  • 0.5 spskspidskommen
  • 0.5 spskpaprika
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 0.5 stkspidskål
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Vegetarisk gryderet med ris og spidskål

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En lækker gryderet med varme krydderier, kartofler, squash, hakkede tomater og kokosmælk serveret med ris og fintsnittet spidskål. Vælg gerne fuldkornsris men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 300 gramkartofler
  • 1 stksquash
  • 0.5 spskkarry
  • 0.5 spskspidskommen
  • 0.5 spskpaprika
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 0.5 stkspidskål
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på posen.

2. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint.

3. Skrub kartoflerne, skyl squashen og skær begge dele i små tern.

4. Varm en gryde op med olivenolie og svits karry, spidskommen og paprika sammen med løg og hvidløg. Tilsæt kartofler og squash og lad det stege med i et par minutter.

5. Tilsæt hakkede tomater, kokosmælk og bouillon og lad retten simre i ca. 20 min. Smag til med salt og peber.

6. Imens retten simrer: Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern. Vend spidskål sammen med olivenolie, salt og peber.

7. Server den vegetariske gryderet med dampende varme ris og fintsnittet spidskål. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde.

Ekstra smag: Top med friske koriander.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre