Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker karryret med masser af grøntsager og kokosmælk. Serveret med ris, broccoli, peanuts og granatæblekerner som tilbehør. Velbekomme!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 2 spskkarry
- 1 spskspidskommen
- 500 gramfrossen grøntsagsbund
- 4 dlkokosmælk
- 2 dlvand
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 1 stkbroccoli
- 1 stkgranatæble
- 100 grampeanuts
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Varm en gryde op med olivenolie og svits karry, spidskommen og grøntsagsblandingen.3
Tilsæt kokosmælk, vand og bouillon og lad sovsen simre i ca. 15 min.4
Pluk små buketter af broccolien og kog dem møre i letsaltet vand.5
Blend sovsen med en stavblender og smag til med salt og peber.6
Halver granatæblet og pres kernerne ud i en skål.7
Server den vegetariske karryret med dampende varme ris og peanuts og granatæblekerner som topping. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, ris og salt i en gryde.