Vegetarisk karryret med broccoli og granatæbler. Hertil ris.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 2 spskkarry
  • 1 spskspidskommen
  • 500 gramfrossen grøntsagsbund
  • 4 dlkokosmælk
  • 2 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 stkbroccoli
  • 1 stkgranatæble
  • 100 grampeanuts
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Vegetarisk karryret med broccoli og granatæbler. Hertil ris.

I samarbejde med

4.5, Mambeno-favorit!

En lækker karryret med masser af grøntsager og kokosmælk. Serveret med ris, broccoli, peanuts og granatæblekerner som tilbehør. Velbekomme!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 2 spskkarry
  • 1 spskspidskommen
  • 500 gramfrossen grøntsagsbund
  • 4 dlkokosmælk
  • 2 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 stkbroccoli
  • 1 stkgranatæble
  • 100 grampeanuts
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Varm en gryde op med olivenolie og svits karry, spidskommen og grøntsagsblandingen.

3. Tilsæt kokosmælk, vand og bouillon og lad sovsen simre i ca. 15 min.

4. Pluk små buketter af broccolien og kog dem møre i letsaltet vand.

5. Blend sovsen med en stavblender og smag til med salt og peber.

6. Halver granatæblet og pres kernerne ud i en skål.

7. Server den vegetariske karryret med dampende varme ris og peanuts og granatæblekerner som topping. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, ris og salt i en gryde.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre