Vegetarisk lasagnesuppe

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 300 gramfrosne suppeurter
  • 100 gramrøde linser
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 70 gramtomatpuré
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 8 dlvand
  • 0.5 spsktørret timian
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 0.5 spsktørret basilikum
  • 0.5 stksquash
  • 5 stkfuldkornslasagneplader
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Lasagnesuppe er et sikker hit i de fleste børnefamilier! Har har vi lavet en vegetarisk version med suppeurter fra frost, røde linser, squash, hakkede tomater, krydderier og fuldkornslasagneplader. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak dem fint.

2. Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits løg, hvidløg og suppeurter. Skyl de røde linser. Tilsæt røde linser, hakkede tomater, tomatpuré, grøntsagsbouillon, vand, timian, oregano og basilikum og lad suppen simre i ca. 20 min.

3. Skyl squashen og riv den på den grove side af et rivejern. Bræk lasagnepladerne i små stykker.

4. Tilsæt squash og lasagnepladerne lidt af gangen under omrøring, så de ikke klistrer sammen. Lad suppen simre i ca. 10 min. og smag til med salt og peber.

5. Server suppen i skåle og top evt. med revet ost eller parmesan hvis du har det på lager. Vær opmærksom på at visse ostetyper indeholder animalsk osteløbe og derfor ikke er vegetariske. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn knække lasagnepladerne i mindre stykker.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre