Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker gryderet med grøntsager og kidneybønner i en cremet sovs af cremefine og paprika serveret med ris. Vælg gerne fuldkornsris, men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 200 grambrune champignon
- 1 stkrød peberfrugt
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 2 spskpaprika
- 1 dåsehakkede tomater
- 70 gramtomatpuré
- 100 gramrevne gulerødder
- 2.5 dlcremefine 15%
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 1 dåsekidneybønner
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Rens og skyl champignonerne og skær dem i kvarte. Skyl peberfrugten og skær den i små tern. Pil skrællen af løg og hvidløg. Skær løget i små tern og hak hvidløget fint.3
Varm en gryde eller dyb pande op med olivenolie og svits paprika, champignoner, peberfrugt, løg og hvidløg. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, gulerødder, cremefine, bouillon og drænede kidneybønner og lad det hele simre i ca. 15-20 min. - og gerne længere, hvis du har tid. Smag til med salt og peber.4
Server paprikagryden med dampende varme ris og top evt. med persille, hvis du har det på lager. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, ris og salt i en gryde.
Ekstra smag: Frisk hakket persille.