Vegetarisk paprikagryde med ris

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 1 stkløg
  • 1 stksquash
  • 2 stksnackpeber
  • 1 spskkarry
  • 1 spskpaprika
  • 1 spskspidskommen
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 dåsekikærter
  • 1 spskmajsstivelse
  •  vand
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Vegetarisk paprikagryde med ris

I samarbejde med

3.5, Meget populær

En smagfuld og lækker vegetarret med kikærter og masser af grøntsager serveret med ris. Vælg gerne fuldkornsris, men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 1 stkløg
  • 1 stksquash
  • 2 stksnackpeber
  • 1 spskkarry
  • 1 spskpaprika
  • 1 spskspidskommen
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 dåsekikærter
  • 1 spskmajsstivelse
  •  vand
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på posen.

2. Pil skrællen af løget og skyl squashen og peberfrugterne. Skær det hele i små tern.

3. Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits karry, paprika og spidskommen sammen med grøntsagerne. Tilsæt hakkede tomater, kokosmælk og drænede kikærter og lad det simre i 15-20 min.

4. Rør majsstivelsen ud i lidt vand i et glas og tilsæt det retten under omrøring. Smag til med salt og peber.

5. Server paprikagryden sammen med dampende varme ris. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde og hjælpe med at smage til.

Ekstra smag: Top med friske koriander.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre