Vegetarisk paprikagryde med ris

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 1 stkløg
  • 1 stksquash
  • 2 stksnackpeber
  • 1 spskkarry
  • 1 spskpaprika
  • 1 spskspidskommen
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 dåsekikærter
  • 1 spskmajsstivelse
  •  vand
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Vegetarisk paprikagryde med ris

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En smagfuld og lækker vegetarret med kikærter og masser af grøntsager serveret med ris. Vælg gerne fuldkornsris, men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 1 stkløg
  • 1 stksquash
  • 2 stksnackpeber
  • 1 spskkarry
  • 1 spskpaprika
  • 1 spskspidskommen
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 dåsekikærter
  • 1 spskmajsstivelse
  •  vand
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på posen.

2. Pil skrællen af løget og skyl squashen og peberfrugterne. Skær det hele i små tern.

3. Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits karry, paprika og spidskommen sammen med grøntsagerne. Tilsæt hakkede tomater, kokosmælk og drænede kikærter og lad det simre i 15-20 min.

4. Rør majsstivelsen ud i lidt vand i et glas og tilsæt det retten under omrøring. Smag til med salt og peber.

5. Server paprikagryden sammen med dampende varme ris. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde og hjælpe med at smage til.

Ekstra smag: Top med friske koriander.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre