Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Her har vi lavet en virkelig nem, velsmagende og cremet pølseret med.. og hold nu fast.. vegetarpølser! Vi serverer pølseretten med fuldkornsspaghetti. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 240 gramvegetariske grillpølser
- 0.5 spskkarry
- 0.5 spskpaprika
- 500 gramfrossen ratatouille
- 250 gramfuldkornsspaghetti
- 70 gramtomatpuré
- 2.5 dlcremefine 15%
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skær pølserne i mindre stykker. Varm en pande op med olivenolie og svits karry og paprika samme med pølserne. Tilsæt ratatouille og svits videre i ca. 5 min.2
Kog spaghettierne efter anvisningen på pakken.3
Tilsæt tomatpuré, cremefine og bouillon og lad pølseretten simre under middel varme i ca. 15 min. Smag til med salt og peber.4
Server pølseretten med fuldkornsspaghetti og drys med purløg på toppen, hvis du har det på lager. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn hjælpe til med at skære pølserne i mindre stykker
Ekstra smag: Top med friskklippet purløg.