Vegetarisk pølseret med spaghetti

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 240 gramvegetariske grillpølser
  • 0.5 spskkarry
  • 0.5 spskpaprika
  • 500 gramfrossen ratatouille
  •  fuldkornsspaghetti
  • 70 gramtomatpuré
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en virkelig nem, velsmagende og cremet pølseret med.. og hold nu fast.. vegetarpølser! Vi serverer pølseretten med fuldkornsspaghetti. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skær pølserne i mindre stykker. Varm en pande op med olivenolie og svits karry og paprika samme med pølserne. Tilsæt ratatouille og svits videre i ca. 5 min.

2. Kog spaghettierne efter anvisningen på pakken.

3. Tilsæt tomatpuré, cremefine og bouillon og lad pølseretten simre under middel varme i ca. 15 min. Smag til med salt og peber.

4. Server pølseretten med fuldkornsspaghetti og drys med purløg på toppen, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn hjælpe til med at skære pølserne i mindre stykker Ekstra smag: Top med friskklippet purløg.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre