Vegetarisk pølseret med spaghetti

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 240 gramvegetariske grillpølser
  • 0.5 spskkarry
  • 0.5 spskpaprika
  • 500 gramfrossen ratatouille
  • 250 gramfuldkornsspaghetti
  • 70 gramtomatpuré
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Vegetarisk pølseret med spaghetti

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Her har vi lavet en virkelig nem, velsmagende og cremet pølseret med.. og hold nu fast.. vegetarpølser! Vi serverer pølseretten med fuldkornsspaghetti. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 240 gramvegetariske grillpølser
  • 0.5 spskkarry
  • 0.5 spskpaprika
  • 500 gramfrossen ratatouille
  • 250 gramfuldkornsspaghetti
  • 70 gramtomatpuré
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skær pølserne i mindre stykker. Varm en pande op med olivenolie og svits karry og paprika samme med pølserne. Tilsæt ratatouille og svits videre i ca. 5 min.

2. Kog spaghettierne efter anvisningen på pakken.

3. Tilsæt tomatpuré, cremefine og bouillon og lad pølseretten simre under middel varme i ca. 15 min. Smag til med salt og peber.

4. Server pølseretten med fuldkornsspaghetti og drys med purløg på toppen, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn hjælpe til med at skære pølserne i mindre stykker

Ekstra smag: Top med friskklippet purløg.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre