Vegetarisk risret med karry

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramfuldkornsris
  • 2 stksnackpeber
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 stkspidskål
  • 1 spskkarry
  • 1 dåsekikærter
  • 200 gramfrosne ærter
  • 285 gramløse majs
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Vegetarisk risret med karry

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

En super nem og lækker risret med fuldkornsris, kikærter, spidskål, snackpeber, ærter og majs. Stegt sammen med karry og hvidløg, der giver masser af smag. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 200 gramfuldkornsris
  • 2 stksnackpeber
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 stkspidskål
  • 1 spskkarry
  • 1 dåsekikærter
  • 200 gramfrosne ærter
  • 285 gramløse majs
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Skyl snackpeber og skær i små tern. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint. Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern.

3. Varm en wok eller dyb pande op med olivenolie og svits karryen. Tilsæt snackpeber, løg, hvidløg og spidskål og steg det i ca. 5 min.

4. Kom kikærterne i en si og skyl dem. Tilsæt kikærter, ærter og majs og lad det hele stege i ca. 10 min.

5. Vend risene sammen med grøntsagerne og smag til med salt og peber.

6. Server risretten i skåle og top evt. med friske krydderurter hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, ris og salt i en gryde.

Ekstra smag: Top med friske krydderurter - f.eks. koriander.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre