Vegetarisk risret med karry

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramfuldkornsris
  • 2 stksnackpeber
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 stkspidskål
  • 1 spskkarry
  • 1 dåsekikærter
  • 200 gramfrosne ærter
  • 285 gramløse majs
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Vegetarisk risret med karry

I samarbejde med

3.3, Meget populær

En super nem og lækker risret med fuldkornsris, kikærter, spidskål, snackpeber, ærter og majs. Stegt sammen med karry og hvidløg, der giver masser af smag. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 200 gramfuldkornsris
  • 2 stksnackpeber
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 stkspidskål
  • 1 spskkarry
  • 1 dåsekikærter
  • 200 gramfrosne ærter
  • 285 gramløse majs
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Skyl snackpeber og skær i små tern. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint. Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern.

3. Varm en wok eller dyb pande op med olivenolie og svits karryen. Tilsæt snackpeber, løg, hvidløg og spidskål og steg det i ca. 5 min.

4. Kom kikærterne i en si og skyl dem. Tilsæt kikærter, ærter og majs og lad det hele stege i ca. 10 min.

5. Vend risene sammen med grøntsagerne og smag til med salt og peber.

6. Server risretten i skåle og top evt. med friske krydderurter hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, ris og salt i en gryde.

Ekstra smag: Top med friske krydderurter - f.eks. koriander.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre