Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
En lækker vegetarisk udgave af ristaffel. Karrysovsen er lavet med masser af smuglergrønt, kokosmælk, røde linser og kikærter og serveres sammen med vilde ris og lækker topping. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramvilde ris
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 2 spskkarry
- 0.5 spskspidskommen
- 0.5 spskstødt koriander
- 350 gramfrosne suppeurter
- 3 dlvand
- 4 dlkokosmælk
- 50 gramrøde linser
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 1 dåsekikærter
- 2 stkæbler
- 100 gramgranatæblekerner
- 100 grampeanuts
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Pil skrællen af løg og hvidløg og hak begge dele groft. Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits karry, spidskommen, koriander, løg, hvidløg og suppeurter.3
Tilsæt vand, kokosmælk, røde linser og bouillon og lad det hele simre i ca. 20 min. Blend herefter sovsen med en stavblender og smag til med salt og peber.4
Skyl kikærterne, bland dem i karrysovsen og lad sovsen simre i ca. 5 min.5
Skyl æblerne og skær dem i små tern. Anret æbletern, granatæblekerner og peanuts i små skåle.6
Server karrysovsen med dampende varme ris og topping i små skåle. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, ris og salt i en gryde. De kan også fordele toppingen i små skåle.
Ekstra smag: Top med limesaft og friske koriander.