Vegetarisk ristaffel med røde linser, kikærter og vilde ris

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  vilde ris
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 2 spskkarry
  • 0.5 spskspidskommen
  • 0.5 spskstødt koriander
  • 350 gramfrosne suppeurter
  • 3 dlvand
  • 4 dlkokosmælk
  • 50 gramrøde linser
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 dåsekikærter
  • 2 stkæbler
  • 100 gramgranatæblekerner
  • 100 grampeanuts
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En lækker vegetarisk udgave af ristaffel. Karrysovsen er lavet med masser af smuglergrønt, kokosmælk, røde linser og kikærter og serveres sammen med vilde ris og lækker topping. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak begge dele groft. Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits karry, spidskommen, koriander, løg, hvidløg og suppeurter.

3. Tilsæt vand, kokosmælk, røde linser og bouillon og lad det hele simre i ca. 20 min. Blend herefter sovsen med en stavblender og smag til med salt og peber.

4. Skyl kikærterne, bland dem i karrysovsen og lad sovsen simre i ca. 5 min.

5. Skyl æblerne og skær dem i små tern. Anret æbletern, granatæblekerner og peanuts i små skåle.

6. Server karrysovsen med dampende varme ris og topping i små skåle. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, ris og salt i en gryde. De kan også fordele toppingen i små skåle. Ekstra smag: Top med limesaft og friske koriander.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre