Vegetarisk spaghetti bolognese

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 1 stkhvidløg
  • 200 grambrune champignon
  • 400 gramNaturli Hakket
  • 90 gramsoltørrede tomater i olie
  • 70 gramtomatpuré
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 spsktørret oregano
  • 250 gramfuldkornsspaghetti
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Vegetarisk spaghetti bolognese

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Spaghetti bolognese er en klassiker og et hit i de fleste børnefamilier. Her serverer vi en vegetarisk udgave med Naturlis alternativ til hakket oksekød, der hedder "Hakket". God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkløg
  • 1 stkhvidløg
  • 200 grambrune champignon
  • 400 gramNaturli Hakket
  • 90 gramsoltørrede tomater i olie
  • 70 gramtomatpuré
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 spsktørret oregano
  • 250 gramfuldkornsspaghetti
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint. Rens champignonerne og skær dem i små tern.

2. Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits løg, hvidløg og champignoner. Tilsæt Hakket og brun det godt af i 5-7 min.

3. Hak de soltørrede tomater fint og tilsæt tomatpure, hakkede tomater, soltørrede tomater og oregano. Lad sovsen simre så længe som muligt. Tilsæt evt. lidt vand undervejs og smag til med salt og peber.

4. Imens bolognesen simrer: Kog spaghettierne efter anvisningen på pakken.

5. Server spaghetti med den vegetariske bolognese på toppen. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand og salt i en gryde til spaghettierne og smage bolognesen til.

Ekstra smag: Top med revet ost efter smag. Vær opmærksom på at visse ostetyper indeholder animalsk osteløbe og er derfor ikke vegetarisk.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre