Vegetarisk spaghetti bolognese

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 400 gramNaturli Hakket
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 70 gramtomatpuré
  • 1 spsktørret oregano
  • 1 spsktørret timian
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 2 spskbalsamicoeddike
  • 250 gramfuldkornsspaghetti
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Vegetarisk spaghetti bolognese

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Spaghetti bolognese er en klassiker og et hit i de fleste børnefamilier. Her har vi lavet en vegetarisk udgave og brugt Naturlis alternativ til hakket oksekød, der hedder "Hakket". God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 400 gramNaturli Hakket
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 70 gramtomatpuré
  • 1 spsktørret oregano
  • 1 spsktørret timian
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 2 spskbalsamicoeddike
  • 250 gramfuldkornsspaghetti
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint.

2. Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits løg og hvidløg. Tilsæt Hakket og brun det af i 5-7 min.

3. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, oregano, timian, bouillon og eddike. Lad sovsen simre så længe som muligt. Tilsæt evt. lidt vand undervejs og smag til med salt og peber.

4. Imens bolognesen simrer: Kog spaghettien efter anvisning på pakken.

5. Server spaghettien med vegetarisk bolognese. Top evt. med revet ost efter smag. Vær opmærksom på at visse ostetyper indeholder animalsk osteløbe og derfor ikke er vegetariske. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand og salt i en gryde til spaghettierne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre