Vegetarisk wok med broccoli og østerssauce. Hertil fuldkornsnudler.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornsnudler
  • 1 stkbroccoli
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 100 gramskiveskårne champignon
  • 125 gramsukkerærter
  • 1 dløsterssauce
  • 1 dlvand
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Vegetarisk wok med broccoli og østerssauce. Hertil fuldkornsnudler.

I samarbejde med

4.3, Mambeno-favorit!

En nem og lækker vegetarisk wokret med stegte grøntsager, østerssauce og fuldkornsnudler. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  •  fuldkornsnudler
  • 1 stkbroccoli
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 100 gramskiveskårne champignon
  • 125 gramsukkerærter
  • 1 dløsterssauce
  • 1 dlvand
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Kog nudlerne efter anvisningen på posen.

2. Pluk små buketter af broccolien og skyl dem. Pil skrællen af løg og hvidløg. Hak hvidløget fint og skær løget i tynde både.

3. Varme en wok eller dyb pande op med olivenolie og svits løg, hvidløg og champignoner. Tilsæt broccolibuketter og sukkerærter og lad det stege i ca. 5 min. under omrøring.

4. Rør østerssauce og vand sammen og vend det i wokretten. Lad det simre i et par minutter til grøntsagerne er gennemvarme men stadig har bid.

5. Server den vegetariske wok med fuldkornsnudler. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand og salt i en gryde til nudlerne.

Ekstra smag: Top med soya og ristede sesamfrø

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre