Vegetarisk wok med broccoli og østerssauce. Hertil fuldkornsnudler.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornsnudler
  • 1 stkbroccoli
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 100 gramskiveskårne champignon
  • 125 gramsukkerærter
  • 1 dløsterssauce
  • 1 dlvand
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En nem og lækker vegetarisk wokret med stegte grøntsager, østerssauce og fuldkornsnudler. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog nudlerne efter anvisningen på posen.

2. Pluk små buketter af broccolien og skyl dem. Pil skrællen af løg og hvidløg. Hak hvidløget fint og skær løget i tynde både.

3. Varme en wok eller dyb pande op med olivenolie og svits løg, hvidløg og champignoner. Tilsæt broccolibuketter og sukkerærter og lad det stege i ca. 5 min. under omrøring.

4. Rør østerssauce og vand sammen og vend det i wokretten. Lad det simre i et par minutter til grøntsagerne er gennemvarme men stadig har bid.

5. Server den vegetariske wok med fuldkornsnudler. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand og salt i en gryde til nudlerne. Ekstra smag: Top med soya og ristede sesamfrø

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre