Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
Her har vi lavet en anderledes udgave af den klassiske hotdog. Vi har brugt fuldkornsflute, vegetariske grillpølser og en færdigsnittet sommerslaw. Vi serverer hotdogsene med rodfrugtfritter som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 500 gramfrosne rodfrugtfritter
- 340 gramfærdig sommerslaw
- 4 stkvegetariske grillpølser
- 2 stkgroft flute
- syltede rødløg
- ketchup
- sød sennep
- olivenolie
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen og bag rodfrugtfritterne efter anvisningen på posen.2
Vend sommerslawen sammen med den tilhørende dressing. Tilsæt evt. lidt olivenolie.3
Varm en pande op med olivenolie og steg pølserne ved lav varme. Lun flutene i ovnen - eller giv det hele en tur på grillen hvis vejret tillader det.4
Skær flutene i halve og stil alle ingredienserne på bordet. Lad hele familien sammensætte deres egne hotdogs med sprøde rodfrugtfritter på siden. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn fordele rodfrugtfritterne på en bageplade beklædt med bagepapir.
Ekstra smag: Top med husets yndlingsdyppelse.