Vegetariske hotdogs med sommerslaw, syltede rødløg og rodfrugtfritter

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramfrosne rodfrugtfritter
  • 340 gramfærdig sommerslaw
  • 4 stkvegetariske grillpølser
  • 2 stkgroft flute
  •  syltede rødløg
  •  ketchup
  •  sød sennep
  •  olivenolie
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Vegetariske hotdogs med sommerslaw, syltede rødløg og rodfrugtfritter

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Her har vi lavet en anderledes udgave af den klassiske hotdog. Vi har brugt fuldkornsflute, vegetariske grillpølser og en færdigsnittet sommerslaw. Vi serverer hotdogsene med rodfrugtfritter som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 500 gramfrosne rodfrugtfritter
  • 340 gramfærdig sommerslaw
  • 4 stkvegetariske grillpølser
  • 2 stkgroft flute
  •  syltede rødløg
  •  ketchup
  •  sød sennep
  •  olivenolie
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen og bag rodfrugtfritterne efter anvisningen på posen.

2. Vend sommerslawen sammen med den tilhørende dressing. Tilsæt evt. lidt olivenolie.

3. Varm en pande op med olivenolie og steg pølserne ved lav varme. Lun flutene i ovnen - eller giv det hele en tur på grillen hvis vejret tillader det.

4. Skær flutene i halve og stil alle ingredienserne på bordet. Lad hele familien sammensætte deres egne hotdogs med sprøde rodfrugtfritter på siden. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn fordele rodfrugtfritterne på en bageplade beklædt med bagepapir.

Ekstra smag: Top med husets yndlingsdyppelse.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre