Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Lækre vegetarbøffer lavet på kidneybønner, snackpeber, rødløg og hvidløg. Serveret med en cremet kartoffelsalat, der er vendt med tomater og ærter. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramsmå kartofler
- 1 dåsekidneybønner
- 1 stksnackpeber
- 1 stkrødløg
- 1 fedhvidløg
- 60 gramhavregryn
- 1 stkæg
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 20 stkcherrytomater
- 200 gramfrosne ærter
- 2 dlcreme fraiche 9 %
- 3 spskmayonnaise
- 0.5 spskdijonsennep
- 1 pottepurløg
- rapsolie
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog kartoflerne i letsaltet vand. Overhæld dem herefter med koldt vand og skær dem i mundrette stykker.2
Skyl kidneybønner og snackpeber og skær snackpeberen i grove tern. Skræl rødløg og hvidløg og skær rødløget i grove tern.3
Kom kidneybønner, snackpeber, rødløg, hvidløg, havregryn, æg og bouillon i en blender. Blend det hele sammen til en fast og ensartet masse. Du kan også bruge en stavblender.4
Varm en pande op med raps- og olivenolie. Brug en spiseske til at komme farsen på panden i den størrelse, du foretrækker dine bøffer. Steg vegibøfferne til de har en fast konsistens og en gylden overflade på begge sider.5
Skyl tomaterne og skær dem i halve. Overhæld de frosne ærter med kogende vand så de tør op.6
Rør creme fraiche, mayonnaise og sennep sammen og vend med de kolde kogte kartofler, tomater og ærter. Smag til med salt og peber og top med friskklippet purløg.7
Server de sprøde veggie-bøffer med cremet kartoffelsalat som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre dressingen og vende kartoffelsalaten sammen.