Verdens nemmeste laks med tilbehør

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • Laks
  • 4 stklaksefileter
  • 1 poseGlyngøre NemFisk m. tomat
  • 1 dlmælk
  • Krydrede bagte kartofler i halve
  • 4 stkbagekartofler
  •  allroundkrydderi
  •  olivenolie
  •  dild- til pynt
  • Verdens hurtigste græsk salat
  • 1/2 stkagurk
  • 1 glassorte oliven
  • 1/2 bakkecherrytomater
  • 1/2 bøttesalatost i tern
  •  olivenolie- til servering
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Verdens nemmeste laks med tilbehør

I samarbejde med

3.8, Meget populær

Dette er en af de få opskrifter hos Mambeno, der indeholder en færdigkøbt sauceblanding. Men vi er vilde med Glyngøres NemFisk. Vi har nærlæst ingredienslisten, og NemFisk indeholder ingen mærkelige tilsætningsstoffer. God fornøjelse :o)

Portioner

2
2

Ingredienser

  • Laks
  • 4 stklaksefileter
  • 1 poseGlyngøre NemFisk m. tomat
  • 1 dlmælk
  • Krydrede bagte kartofler i halve
  • 4 stkbagekartofler
  •  allroundkrydderi
  •  olivenolie
  •  dild- til pynt
  • Verdens hurtigste græsk salat
  • 1/2 stkagurk
  • 1 glassorte oliven
  • 1/2 bakkecherrytomater
  • 1/2 bøttesalatost i tern
  •  olivenolie- til servering

Fremgangsmåde

Krydrede bagte kartofler i halve

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Vask kartoflerne og halver dem. Snit tern i overfladen og dryp med olivenolie. Drys derefter med den mængde krydderi, som du ønsker.

3. Bag kartoflerne i ovnen i ca. 45 minutter, til de er gyldne.

Laks

4. Læg laksebøfferne i et ildfast fad. Pisk sovsen sammen med mælk og hæld den over laksen.

5. Sæt laksen ind i ovnen til kartoflerne efter ca. 20 minutter. Laksen skal have ca. 25 minutter. Den er færdig, når laksen deler sig i flager, når du prikker i den med en gaffel.

Verdens hurtigste græsk salat

6. Halver agurken og fjern kernerne i midten.

7. Halver tomaterne, bland dem sammen med agurk og de afdryppede salatost og oliven.

8. Dryp lidt olivenolie på toppen.

9. Server laksen med kartofler og græsk salat - og lidt dild på toppen, hvis du synes.

10. Velbekomme :o)

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre