Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
En lækker wokret med kylling, kartofler, broccoli og porre i en lækker peanutsauce af karry, kokosmælk og peanutbutter. Vi har brugt lårfilet, men du kan sagtens brug alm. kyllingefilet. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 400 gramkyllingelårfilet
- 1 stkporre
- 1 fedhvidløg
- 1 spskkarry
- 4 dlkokosmælk
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 1 spskpeanutbutter
- 350 gramkartofler
- 1 stkbroccoli
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Skær kyllingen i tern. Rens porren for jord, vask den grundigt og skær den i tynde skiver. Pil skrællen af hvidløget og hak det fint.3
Varm en wok eller dyb gryde op med olivenolie og svits karryen. Tilsæt kylling og brun det af. Tilsæt porre og hvidløg og steg videre i et par minutter.4
Tilsæt kokosmælk, bouillon og peanutbutter og lad det simre.5
Skræl kartoflerne, skær dem i små tern og tilsæt dem retten.6
Pluk små buketter af broccolien og skyl dem. Tilsæt broccolibuketterne og lad det hele simre under låg i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.7
Server wokretten i skåle med dampende varme ris. Velbekomme!Tip
Vælg fuldkornsris hvis du kan - vær opmærksom på længere kogetid.
Tips til mindre børn: Lad dine børn skrælle kartoflerne.
Ekstra smag: Top med limesaft.