Wokret med kikærter, kartofler og peanutbutter. Hertil ris.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 350 gramkartofler
  • 400 gramfrossen panangblanding
  • 2 spskpeanutbutter
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 dåsekikærter
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Wokret med kikærter, kartofler og peanutbutter. Hertil ris.

I samarbejde med

3.0, Meget populær

Her har vi lavet en lækker wokret med en panangblanding fra frost, kokosmælk, kikærter, kartofler og peanutbutter. Serveret med ris. Hvis du bruger fuldkornsris så vær opmærksom på, at kogetiden er længere. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 350 gramkartofler
  • 400 gramfrossen panangblanding
  • 2 spskpeanutbutter
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 dåsekikærter
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på posen.

2. Skræl kartoflerne, skær dem i mundrette stykker og kog dem møre i letsaltet vand.

3. Varm en wok eller dyb pande op med olivenolie og svits den frosne panangblanding. Tilsæt peanutbutter og kokosmælk.

4. Kom kikærterne i en si og overhæld dem med vand. Tilsæt kikærter og kartoffelstykker og lad retten simre i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.

5. Server wokretten med dampende varme ris. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, ris og salt i en gryde.

Ekstra smag: Top med limesaft, koriander og peanuts.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre