Wraps med kyllingerester og mango

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  salat efter eget valg
  • 4 stktomater
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkmango
  •  rester fra helstegt kylling
  • 2 dlcremefraiche 9 %
  • 2 tskkarry
  •  fuldkornstortillas
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Hip hip hurra for mad til to dage! Her har vi brugt resterne fra vores lækre helstegte kylling som fyld i hurtige wraps med grønt og mango på dag to. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skyl salaten, skyl tomaterne og agurken og skær begge dele i tern. Skræl mangoen, fjern stenen og skær kødet i tern.

2. Pluk resterne af kyllingekødet i strimler og steg det i lidt olivenolie på en pande. Husk at krydre med salt og peber.

3. Rør en hurtig dressing af cremefraiche smagt til med karry, salt og peber.

4. Lun tortillaerne på en pande, i ovnen eller mikroovnen og stil dem på bordet sammen med resten af fyldet.

5. Lad hele familien sammensætte deres yndlingstortilla - og værsgo', så må der gabes!

6. Velbekomme!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre