Wraps med stegte koteletter, salat og dressing - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stksquash
  •  stegte koteletter
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 0.5 stkspidskål
  • 2 stktapastomater
  • 4 dlyoghurt naturel
  • 1 fedhvidløg
  • 6 stkfuldkornstortillas
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Wraps med stegte koteletter, salat og dressing - dag to

I samarbejde med

En nem opskrift dagen derpå hvor vi bruger resterne fra gårsdagens koteletter i fad. Vi serverer wrapsene med sprød spidskål og tapastomater. Velbekomme!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Skyl squashen og skær den i mundrette stykker. Skær koteletterne i strimler. Steg squashen på en pande med olivenolie og krydr med tørret oregano, salt og peber.

2. Skyl spidskålen og skær det i strimler. Skyl tomaterne og skær dem i skiver.

3. Bland yoghurten sammen med presset hvidløg og smag til med salt og peber.

4. Lun tortillaerne på en pande eller i ovnen. Stil alle ingredienser på bordet i små skåle og server med yoghurtdressingen. Lad familien sammensætte deres helt egen yndlingswrap. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at snitte og ordne grøntsagerne. De kan også hjælpe med at blande dressingen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre