Yoghurt-is a la regnbue med mango og hindbær

Ingredienser

  • 1 dåsekondenseret mælk
  • 3 dlgræsk yoghurt
  • 1 spskvaniljesukker
  • 250 gramfrosne mangostykker
  • 250 gramhindbær
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Yoghurt-is a la regnbue med mango og hindbær

I samarbejde med

4.7, Mambeno-favorit!

Vi har lavet den lækreste regnbueis med yoghurt og tre forskellige smage. Den er blendet med hindbær, mango og vanilje. Glæder dig, den smager SÅ godt. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 dåsekondenseret mælk
  • 3 dlgræsk yoghurt
  • 1 spskvaniljesukker
  • 250 gramfrosne mangostykker
  • 250 gramhindbær

Fremgangsmåde

1. Pisk kondenseret mælk og græsk yoghurt sammen med vaniljesukker i en skål. Fordel det herefter i tre forskellige skåle.

2. Blend den ene del sammen med mangostykker, til massen har en ensartet konsistens. Gør det samme med hindbærerne - og lad den sidste forblive hvid.

3. Fordel de tre farver i en form, som kan komme i fryseren.

4. Isen er klar efter ca. 5 timer. Hvis du lader den stå i fryseren natten over, skal du huske at tage den op ca. 30 min. inden servering.

5. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at hælde kondenseret mælk og yoghurt i en skål. De kan også smage til og hjælpe med at fordele de forskellige smage i formen.

Du kan både bruge frosne og friske hindbær. Vær dog opmærksom på Sundhedsstyrelsens anbefalinger om at koge de frosne. Det plejer at stå bag på posen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre