SE FLERE TIPS HER

Tip til rugbrød

Sådan får du mest ud af dine rugbrødsrester

Du kender det sikkert godt – den konstante jagt på at jazze rugbrødsmadderne op så ungerne rent faktisk får brødet i maven og det ikke blot bliver i madkassen.

Vi har samlet seks nemme rugbrødstips til at få mere rugbrød i ungerne. 

Skær rugbrødet ud

Det er super simpelt, men nogen gange kan man jo ikke se skoven for bare træer. Prøv at skære maden over diagonalt, så det bliver til trekanter – eller på langs så de bliver lange og smalle. Det er ikke raketvidenskab – men det virker dejligt overraskende i madpakken.

I toasteren

Prøv også at lave en rugbrødstoast i stedet for en klassisk mad med pålæg. Det er som om, maden bare bliver lidt mere spændende, når den har været en tur i toasteren. Det kan endda være, at ejeren af madpakken selv kan være med til at lave toasten?

Rist brødet

Og skal det ikke være en hel toast, kan du også blot riste rugbrødet og putte det i madpakken ved siden af et hårdkogt æg eller en frikadelle. Det er super nemt og en god variation til at få rugbrød i ungerne.

Lav rugbrødschips

Du kan også snyde rugbrød i ungerne ved at lave rugbrødsresterne om til lækre rugbrødschips. De smager super godt og ungerne vil elske dig for denne snack.

Rugbrødsstave

I stedet for tynde chips kan du trylle rugbrødsresterne om til fantastisk sprøde rugbrødsstave og vupti – du har fikset lækre snacks til ungernes madpakker. 

Lækker rugbrødssknas

Og kan ungerne slet ikke få nok af rugbrød eller mangler du en god ide til at smugle rugbrød ind i andre måltider end madpakken kan du prøve vores opskrift på super nem rugbrødsknas. Det smager fantastisk som drys på yoghurt eller en portion koldskål.

Mangler du ellers inspiration til madpakkerne, kan du dykke ned i vores store madpakkearkiv og gå jagt efter nyt til madpakken. 

God fornøjelse :o)

SE VORES LÆKRE PRODUKTER HER