Tips til ugens indkøb

Husk altid at tjekke vores praktiske liste over ingredienser, du generelt skal være opmærksom på, når du laver mad til børn – særligt børn under tre år. Du finder listen her.

Vi lægger fra land mandag med vores super nemme nudelret med svinekød. Du kan sagtens bruge andet kød – f.eks. kylling eller kalkun. Eller helt undlade og køre den kødfri stil!

Tirsdag er der lækre rødspætteruller på menuen. Vi har brugt blomkål og spidskål, men du kan også bruge f.eks. gulerødder, broccoli eller hvad du nu lige har af grøntsager i køleskabet. Vi har brugt serranoskinke, men du kan også bruge kalkunbacon eller alm. bacon.

Onsdag og torsdag er der den lækreste risret på menuen. Så husk at gemme halvdelen fra onsdag til torsdag, hvor retten forvandles til lækre stegte ris.

Fredag slutter vi af med en virkelig nem og lækker tærte med æg og oksekød. Vi har brugt en færdigkøbt tærtedej for at gøre det ekstra nemt – men du kan også lave den selv. Det er super nemt!

Køb alt færdigt eller lav selv

Hos Mambeno ved vi, hvad det vil sige at være en børnefamilie med fart på! Derfor kan du vælge at købe alt i supermarkedet – eller lave en del fra bunden. Bare klik på kokkehuerne i ingredienslisten.

I ugens madpakker har vi bl.a. brugt vores nye lækre lakridsfudge. De skal ikke med hver dag, men en enkelt eller to til en sød fredag er mega lækkert og hyggeligt! Find opskriften i opskriftarkivet eller klik på kokkenhuen i ingredienslisten.

Vi har også brugt madpakkeboller – dem kan du også lave selv. Find opskriften i arkivet eller bag kokkehuen!

Til mandagens nemme nudelret har vi brugt sød chilisauce. Brug den færdige fra supermarkedet eller klik på kokkehuen og lav din egen. Det er overraskende nemt!

Til fredagens tærte har vi brugt en færdigkøbt tærtedej for at gøre det ekstra nemt. Men det også lynhurtigt at lave sin egen. Bare klik på kokkehuen.

 

Print eller gem din madplan

For at få den fulde madplan inkl. en smart ugemenu til køleskabet, alle opskrifter og tips til de enkelte dage, skal du printe eller gemme madplanen på din mobil eller tablet. Klik på PRINT/GEM MADPLAN øverst på siden.

Inden du begynder at bruge madplanen, er det en god idé at klikke dig forbi siden “Sådan bruger du madplanerne”. Her kan du se en lille instruktionsvideo, og du får også en masse gode tips og tricks til, hvordan du får allermest ud af Mambeno på både computer, mobil og tablet.