Tips til ugens indkøb

Husk altid at tjekke vores praktiske liste over ingredienser, du generelt skal være opmærksom på, når du laver mad til børn – særligt børn under tre år. Du finder listen her.

Mandag lægger vi ud med lækre fyldte peberfrugter. Du kan både lave dem i ovnen eller under låg på grillen, hvis vejret er til det. Vi har brugt kyllingekød, men du kan også bruge svine- eller oksekød.

Tirsdag er der de LÆKRESTE fish-dogs på menuen. En knap-så-klassisk hotdog, som vi har fyldt med fiskepinde i stedet for grillpølser. Vi har bl.a. brugt høvlet peberrod som topping – men pas på de yngste ganer!

Og du kan selvfølgelig bruge lige den type topping, du har lyst til.

Onsdag er der mega gode koftaer på menuen. De tager lidt tid at lave, men er virkelig gode – enten i ovnen eller på grillen. Opskriften er til to dage, så husk at gemme halvdelen til fyld i lækre fladbrød torsdag.

Og så slutter vi fredag med marinerede nakkekoteletter i ovnen eller på grillen – du bestemmer! Husk at hælde marinaden over i en gryde, hvis du vælger at grille koteletterne.

Køb alt færdigt eller lav selv

Hos Mambeno ved vi, hvad det vil sige at være en børnefamilie med fart på! Derfor kan du vælge at købe alt i supermarkedet – eller lave en del fra bunden. Bare klik på kokkehuerne i ingredienslisten.

Madpakkerne er tilbage efter sommerferien. Har du brug for inspiration til en nem og lækker turmadpakke, så kig forbi madpakkekategorien under Opskrifter.

Til tirsdagens fish-dogs kan du vælge at købe fiskepindene færdige eller, hvis du er VIRKELIG i overskud, at lave dem selv. Tryk blot på kokkehuen i ingredienslisten.

Torsdagens fladbrød kan du også vælge at lave selv – klik på kokkehuen i ingredienslisten for at få vores opskrift på lækre fladbrød. Eller nap en pakke tortillas i supermarkedet.

Print eller gem din madplan

For at få den fulde madplan inkl. en smart ugemenu til køleskabet, alle opskrifter og tips til de enkelte dage, skal du gå til mambeno.dk/madplaner og printe eller gemme madplanen på din mobil eller tablet. Klik på PRINT/GEM MADPLAN øverst på siden.

Inden du begynder at bruge madplanen, er det en god idé at klikke dig forbi siden “Sådan bruger du madplanerne”. Her kan du se en lille instruktionsvideo, og du får også en masse gode tips og tricks til, hvordan du får allermest ud af Mambeno på både computer, mobil og tablet.