Tips til ugens indkøb

Husk altid at tjekke vores praktiske liste over ingredienser, du generelt skal være opmærksom på, når du laver mad til børn – særligt børn under tre år. Du finder listen her.

Vi lægger ud med klassisk mørbrad mandag – men vi har gjort det ekstra nemt og stegt mørbrad, grønt og sovs i samme pande, der skal stege færdig i ovnen.

Husk at bruge en pande, der kan gå i ovnen. Har du ikke sådan en, kan du også bruge et ovnfast fad.

Til tirsdagens pastasalat har vi brugt varmrøget laks. Desværre er fisk ret dyrt, så der er en begrænset mængde i opskriften. Ønsker du mere, så husk at justere indkøbslisten. Du kan også bruge almindelig røget laks eller røget ørred. 

Onsdag er der kyllingelår med knuste kartofler på menuen. Der er ekstra kyllingelår i opskriften, da resterne skal gemmes og bruges til fyld i sprøde quesadillas torsdag.

Quesadillas er perfekte at lave på grillen! Brug en pizzaspade eller en stor paletkniv, når du vender dem. Du kan også lave dem i ovnen. Læg dem i så fald på en bagerist.

Fredag slutter vi med klassiske hakkebøffer med kartofler og grønt. Vi har bl.a. brugt sukkerærter og cherrytomater, men du kan bruge lige de grøntsager, du har lyst til og har i køleskabet.

Køb alt færdigt eller lav selv

Hos Mambeno ved vi, hvad det vil sige at være en børnefamilie med fart på! Derfor kan du vælge at købe alt i supermarkedet – eller lave en del fra bunden. Bare klik på kokkehuerne i ingredienslisten.

Madpakkerne er tilbage efter sommerferien. Har du brug for inspiration til en nem og lækker turmadpakke, så kig forbi madpakkekategorien under Opskrifter.

Husk, at vi også har masser af opskrifter på lækre snacks til bil- og flyveturen, bageidéer og nemme opskrifter på søde sager til ferien. Find dem alle sammen i vores store opskriftsektion.

Print eller gem din madplan

For at få den fulde madplan inkl. en smart ugemenu til køleskabet, alle opskrifter og tips til de enkelte dage, skal du gå til mambeno.dk/madplaner og printe eller gemme madplanen på din mobil eller tablet. Klik på PRINT/GEM MADPLAN øverst på siden.

Inden du begynder at bruge madplanen, er det en god idé at klikke dig forbi siden “Sådan bruger du madplanerne”. Her kan du se en lille instruktionsvideo, og du får også en masse gode tips og tricks til, hvordan du får allermest ud af Mambeno på både computer, mobil og tablet.