Tips til ugens indkøb

Husk altid at tjekke vores praktiske liste over ingredienser, du generelt skal være opmærksom på, når du laver mad til børn – særligt børn under tre år. Du finder listen her.

Vi lægger ud mandag med de nemmeste snydepizzaer! Vi har brugt rugbrød, men du kan bruge lige det brød, du har lyst til – bare vælg et med fuldkorn. Vi har bl.a. toppet pizzaerne med pepperoni, men du kan også bruge skinke eller andet efter smag.

Husk at gemme resten af tomatsaucen fra pizzaerne, da den skal bruges til tirsdagens nemme pasta, hvor du også skal bruge mere pepperoni. Så mindsker du madspild.

Onsdag er der lækre bøffer på grillen. Vælg det bedste og billigste kød i supermarkedet – kig godt efter, da der om sommeren ofte er tilbud på kød til grillen. Vi har serveret bøfferne med bearnaisesmør og grøntsagspasta.

Kan du ikke finde bearnaisepulver i supermarkedet, kan du røre smørret op med hvidløg og krydderurter. Grøntsagspastaen er lavet med en “spiralizer”, der fås i de fleste supermarkeder. Men du kan også bare bruge en kniv.

Husk at gemme resten af kødet til torsdag, hvor den står på lækker nudelsalat.

Fredag slutter vi med nem laks i fad. Du kan også bruge andre typer fisk. F.eks. torskeloins. Men vælg tykkere fiskestykker, så de ikke bliver tørre.

Køb alt færdigt eller lav selv

Hos Mambeno ved vi, hvad det vil sige at være en børnefamilie med fart på! Derfor kan du vælge at købe alt i supermarkedet – eller lave en del fra bunden. Bare klik på kokkehuerne i ingredienslisten.

Madpakkerne er tilbage efter sommerferien. Har du brug for inspiration til en nem og lækker turmadpakke, så kig forbi madpakkekategorien under Opskrifter.

Husk, at vi også har masser af opskrifter på lækre snacks til bil- og flyveturen, bageidéer og nemme opskrifter på søde sager til ferien. Find dem alle sammen i vores store opskriftsektion.

Print eller gem din madplan

For at få den fulde madplan inkl. en smart ugemenu til køleskabet, alle opskrifter og tips til de enkelte dage, skal du gå til mambeno.dk/madplaner og printe eller gemme madplanen på din mobil eller tablet. Klik på PRINT/GEM MADPLAN øverst på siden.

Inden du begynder at bruge madplanen, er det en god idé at klikke dig forbi siden “Sådan bruger du madplanerne”. Her kan du se en lille instruktionsvideo, og du får også en masse gode tips og tricks til, hvordan du får allermest ud af Mambeno på både computer, mobil og tablet.