Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
En sprød fiskefilet er et hit hos rigtig mange unger ! Det er en god måde at få fisk på middagsbordet i måske knap så fiskevante familier. Vi har serveret fisken med vores super nemme hjemmerørt remoulade. Bemærk, at der skal koges den dobbelte mængde kartofler. Halvdelen skal gemmes til pølsemix i morgen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1000 gramkartofler
- 175 grampickles
- 2 spskmayonnaise- kan erstattes med skyr
- 0.5 tskkarry
- 100 gramrasp
- 100 gramrugmel
- 2 stkæg
- 225 gramrødspættefileter
- 1 stkcitron
- 300 gramgulerødder
- salt
- peber
- smør
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog kartoflerne i en gryde med letsaltet vand - husk at gemme halvdelen til pølsemix i morgen. Og hvis du har andre planer i morgen, så skal du selvfølgelig bare nøjes med at koge den halve mængde.2
Bland pickles med mayonnaise og karry og smag til med salt og peber.3
Hæld rasp og rugmel op på hver sin middagstallerken. Kværn lidt salt og peber udover rugmelet og bland det sammen. Slå æggene ud i en dyb tallerken og pisk dem sammen med en gaffel.4
Vend først rødspættefileterne i rugmel, derefter æg og til sidst rasp. Steg dem i en god klat smør eller olie på en slip let-pande. Vend dem forsigtigt undervejs og tag dem af, når de er flot gyldne. Hvis du ikke synes, at fiskefileterne bliver stegt overalt, så tilsæt lidt mere fedtstof.5
Server med hjemmerørt remo, citron i både, kartofler og gulerødder skåret i stave til gnavergrønt. Velbekomme!Tip
Pickles fås i de fleste større supermarkeder i små plasticbøtter fra bl.a. K-salat, Graasten Salater m.fl. og findes på køl ved siden af frokostsalaterne (hønsesalat, makrelsalat osv.). Kan du ikke finde pickles, napper du selvfølgelig bare en almindelig omgang remo!