Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Risretter er virkelig nemme og lækre og kan varieres i det uendelige. Her har vi lavet en udgave med plukket kyllingekød, karry og grøntsager. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramvilde ris
- 450 gramkyllingefilet
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 200 gramgulerødder
- 1 stkløg
- 2 stkrød peberfrugt
- 1 spskkarry
- 2 fedhvidløg
- 150 gramløse majs
- 150 gramfrosne ærter
- soya
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Skær kyllingefileterne i halve og kog dem i en gryde med vand så det dækker og bouillon i ca. 10 min. til de er tilberedt.3
Skræl gulerødderne og pil skrællen af løget. Skær gulerødder, løg og peberfrugter i små tern. Varm en wok eller dyb pande op med olivenolie og tilsæt karry, presset hvidløg, løg, gulerødder og peberfrugter og lynsteg grøntsagerne i ca. 5 min. Tilsæt majs og ærter og steg videre i et par minutter.4
Pluk den kogte kylling i mundrette størrelser. Vend kyllingen og risene sammen med grøntsagerne og smag til med soja.5
Server risretten i skåle og top evt. med friske koriander og limesaft. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde. De kan også skære peberfrugterne.
Ekstra smag: Tilsæt friske koriander og limesaft.